Menu

Indmeldelse Fodbold

   

Velkommen til Fredericia KFUM

Du er altid meget velkommen til at komme til prøvetræning i KFUM. Alt du skal gøre er at kontakte en holdleder eller en træner fra den årgang, som du tilhører. Du finder deres oplysninger under menupunktet "fodbold og træneroversigt".

Indmeldelse

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger.
Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Ved indmeldelse giver du samtidig samtykke til, at vi må opbevare dine personoplysninger så længe du er medlem af Fredericia KFUM. Dine oplysninger bevares fortroligt og sikkert i Kluboffice og videregives ikke til 3. part.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. 
Udmeldelse skal altid ske via klubben hjemmeside og ikke til træneren.

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Fredericia KFUM eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte medlemsansvarlig Martin Erdmann på medlemmer@fredericiakfum.dk, hvis du har spørgsmål.

For indmeldelse vælg din årgang på nedenstående liste.

 

Sportslig Hilsen


Martin Erdmann 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.
Luk