Menu

I Fredericia KFUM har vi i noget tid hjulpet i garderoben hhv. ved Tøjhuset og Eksercerhuset.

image
22. september 2022 kl. 17:58

Det er en overskuelig opgave, hvor vi hver gang er 2-5 personer, der klargøre garderoben, tager imod jakker og betaling, og efter showet udleverer til de rette personer.

Det er en ganske sjov, hyggelig opgave, der samtidig giver muligheden for at høre noget musik. Opgaven giver også penge til Fredericia KFUM, og støtter dermed klubben og dens mulighed for stadig at udvikle sig, købe materialer eller andet nødvendigt.

Vi mangler folk til at give en hånd med, så hvis du tænker at du kan hjælpe en enkelt eller to aftener, må du meget gerne sige til -Vi har en messenger-gruppe som du hurtigt at komme med i.

Skriv til David (dgul77@gmail.com)

 

I løbet af et halvt år, står KFUM med opgaven mellem 10 og 15 gange. Hvis vi er mange der byder ind, bliver det 1-4 gange i løbet af et helt år man skal afsted - og man melder selv ind, hvornår man kan tage vagter.

 

Med venlig hilsen

 David Gulløv
Formand Fredericia KFUM

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.