Menu

I DBU Turneringens 2. runde.

image
31. august 2022 kl. 17:06

I DBU Turneringens 2. runde, Søn. 28. aug., i B2 rækken skulle vi møde Vonsild, som vi før har tabt en hel det til på 5mands. Men denne gang måtte Vonsild se sig overmatchet i en, for os, god og målrig kamp.

Vores historik med Vonsild, har ikke altid været for det gode. Vi har på 5mands bl.a. oplevet nogle noget fysiske infights, på grænsen til at være i overkanten. Men i søndagens kamp, er vi bare bedre, til trods for at vi faktisk kommer bagud, ikke kun en, men to gange.

Vi skal således også kun 5min. ind i første halvleg før Vonsild har bragt sig foran. Emil Aagaard er dog hurtig til at udligne på direkte hjørnespark og så står der 1-1.

Vonsild presser fortsat på og tager atter føringen og efter at have udspillet vores 3backskæde, hedder den således 2-1. Derfra tager vi styringen og presser Vonsild voldsomt i bund og på under 5min. har VI taget føringen. (Og målet til 3-2 er lige til at få tårer i øjne af, ren textbook med 4 afleveringer fra keeper til finish - Flot!)

Vi vinder således 7-3, i en kamp hvor vi har en Andreas Jensen, der laver et hattrick, samt 3 andre spillere på måltavlen. En god dag for dem i de hvide/blå dragter!


Dagens målscorer: Andreas: 3 - Karlo 2 - Samir 1 - Emil 1

Dagens fidus: Odin – Tillykke!

Holdet bestod af  – fra venstre:  Alfred Kramer, Odin Salling, Felix Falkenstrøm, Dusan Palalic, Andreas Jensen, Samir Ramdedovic, Liam Priisholm Severinsen, Emil Aagaard, Cornelius Blankschøn,
Forrest: Oscar Helios, Karlo PørtnerEn absolut fortjent sejr. Flot fodbold drenge!

 

Sportslige hilsner

Trænerteamet U11 – årg. 2012

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.