Menu

Fr.KFUM og Dalum afvikler i weekenden 18-20 november Danmarks største indestævne under et tag.

image
03. november 2022 kl. 16:24

Stævnet afvikles for spillere født årgang 2013 og 2012.

Der er til stævnet tilmeldt ikke mindre end 128 hold fra hele Danmark og p.t er der 38 hold stævneledelsen har måtte sige nej til.

Stævnet afvikles som et weekendstævne hvor man starter med fælles indmarch lørdag morgen kl. 09.30, kampene starter i 6 haller kl. 10.00 og slutter kl. ca. 17.00

Stævnet starter igen søndag morgen kl. 08.30 og slutter kl. ca. 14.30 hvorefter der er fælles afslutning i hal 5/6 hvor alle spillere uanset  niveau / placering får overrakt en personlig pokal + der er holdpokaler til de bedst placerede hold.

Stævnet afvikles med ombrydning lørdag midt på dagen og lørdag aften, dette fordi man bliver ”løbende placeret” i forhold til niveau og slutter søndag med jævnbyrdige kampe.

Alle hold spiller min. 11 kampe i løbet af stævnet.

I forbindelse med stævnet skal der bruges 4 skoler til overnatning og bespisning.

Klubben  har ca. 150 hjælpere  i gang i løbet af de tre dage.

Stævnet afvikles p.g.af det sportslige men også fordi at stævnet giver et pænt tilskud til klubkassen således at KFUM kan tilbyde fodbold med fornuftige kontingentsatser.

Hvis man vil opleve børnefodbold i flotte rammer skal man besøge Fr. Idrætscenter lørdag eller søndag, KFUM forventer at der ca. er 2.500 spillere/ledere/forældre/pårørende i hallen i stævneweekenden.

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.