Menu

For snart 40 år siden trådte jeg mine små ben i KFUM-Parken for første gang.

image
16. oktober 2022 kl. 15:30

For snart 40 år siden trådte jeg mine små ben i KFUM-Parken for første gang. Jeg har gode minder fra dengang, og der har aldrig været tvivl om, at når engang min egen søn skulle gå til fodbold, så var det i KFUM :)

For 8 1/2 år siden blev jeg valgt til formand for min barndomsklub - En tillid som jeg igen i dag vil kvittere og sige tak for.

Det blev til 8 år med mange gode og spændende oplevelser. Der skulle afholdes et 100 års jubilæum, etableres en ny legeplads, opstartes en E-sportsafdeling (FIFA), etableres en kunstgræsbane, styrke et samarbejde med de andre klubber og arbejde med udviklingen af fodbold i både KFUM og i Fredericia by.

Gennem alle årene og opgaverne har jeg gentagne gange oplevet et utrolig godt samarbejde, og mange dygtige folk - alle frivillige som gav timer, dage, uger og år for at skabe gode og sunde muligheder for børn, unge og ældre uanset køn i Fredericia.

Jeg skylder alle jeg har samarbejdet med en kæmpe stort tak - I Særdeleshed til KFUM's bestyrelse, både nuværende og tidligere. Jeg er ualmindelig stolt over at have arbejdet med Jer, I er nogle fantastiske personer med et godt hjerte og en utrættelig indsats... Der er noget at leve op til, for de som overvejer at træde ind i bestyrelsen, men enhver person med hvidt &blåt hjerte, er allerede på rette vej.

 

Efter lange og hårde overvejelser er jeg nået til den svære konklusion, at jeg stopper som formand. Det var ikke en nem beslutning, men den var nødvendig. Som jeg står her i dag kan det godt opleves vemodigt, men inderst inde, så ved jeg at det er det rigtig at gøre for mig, min familie og for KFUM.
I bestyrelsen har vi peget på Martin Erdmann som ny formand. Martin kender allerede en del til opgaven, han er pga hans nuværende tillidspost som kasserer også godt inde i klubbens økonomi. Derfor ser vi ham som en sundt og godt valg for KFUM.

Jeg glæder mig over, at Martin overtager posten som formand i en god klub, med gode folk omkring sig, en klub hvor der er plads og rum til den enkelte, og en klub der fremadrettet vil arbejde for det bedste fodboldtilbud til Fredericia bold glade drenge og piger (uanset alder).

Til sidst vil jeg gerne sige et KÆMPE TAK til alle Jer medlemmer af Fredericia KFUM, jeg er stolt af at Jer og Jeres opbakning til KFUM gennem tykt og tyndt - I skaber det fællesskab som gør KFUM til byens bedste klub.
Jeg ved at I vil tage godt imod Martin som KFUM's nye formand, og jeg glæder mig til at hilse på Jer enten ude ved banerne eller i byen.
Tak for 8 gode år.

Det bedste fodboldhilsner

David Gulløv

Tidligere formand for Fredericia KFUM - Hele familiens klub

 

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.