Menu

Til alle fodboldglade drenge, piger, mænd og kvinder i KFUM

image
04. januar 2021 kl. 19:52

Først og fremmest så håber jeg hos I alle er alle godt rigtig ind i det nye år.

Jeg ønsker at 2021 må blive året, hvor vi i større grad vil nyde glæden, fodbolden og fællesskabet sammen.

I selve klubhuset har der været en del aktivitet, hvor både cafeteriet og to af vores omklædningsrum er blevet shinet lidt op.

 

Desværre har myndighederne valgt at forlænge restriktionerne, og vi i Fredericia KFUM bakker selvfølgelig op om dette og reglerne herved.

 

I bestyrelsen er følgende besluttet.

* INGEN træning før d. 11. januar. På den måde kan juleferien komme på god afstand.

* Det er op til det det enkelte hold/træner hos beslutte trænings hvornår hvornår starter (efter d. 11/1-21).

* Ved at starte på træningsstart må der max på 10 personer på afmærkede bane - og der MÅ IKKE skiftes mellem banerne/hold.

* Ingen tilskuere ved træning (De tæller med antal i af personer).

* Klubhuset er fuldstændig lukket..

* Vi opfordrer til hos man har sine egne materialer med (Drikkedunk, bold, trøjer osv.) - Træner skal vaske vaske materialer efter endt træning.

* Ved symptomer, mulig smitte-kontakt eller hvis man er lidt i tvivl, så bliv hjemme... På den måde passer vi på os selv og hinanden.

Jeg vil på ALLE måder opfordre Jer hver især til at bruge Jeres sunde fornuft... Jo bedre vi er til at passe på hinanden nu, jo før kommer vi til at være sammen og spille ordentligt igen.

 

På bestyrelsens vegne

David Gulløv
Formand Fredericia KFUM

 

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.