Menu

Stort fodboldstævne i KFUM Parken

image
Ejvind Hansen
15. august 2019 kl. 12:39
Sydbank Opstarts Cup

KFUM og Sydbank afvikler lørdag den 17 og søndag den 18 et stort opstartsstævne i KFUM Parken

 

Ide: Spillerne skal have mange korte kampe på en dag således de får tid til at træne opstart til sæsonen, masser af udskiftninger mellem kampene og socialt samvær.

 

Der er til stævnet tilmeldt 98 hold i alderen fra 6 år til 12 år.

De mange kampe afvikles på 18 baner

8 mands og fleste 5 mands kampe dømmes at Dommerklubben, øvrige dømmes af KFUM medlemmer

Der spilles i flere niveauer i de fleste rækker således at man får jævnbyrdig modstand, i mange rækker er der ombrydning efter ”første” runde hvorefter holdene parres med  nye modstandere i ”anden” runde

 

I forbindelse med stævnet er der pokaler til alle uanset placering således at alle der spiller 3-bold og 5 mands får pokaler hvorimod at holdene i 8 mands kun får pokaler hvis de ender 1 eller 2 i rækkerne.

 

KFUM -Sydbank og de mange øvrige sponsorer arrangere forskellige aktiviteter under stævnet, forældre til KFUM spillere deltager som kioskvagter – kampledere og diverse opgaver der er i forbindelse med stævnet.

KFUM ser frem til en aktiv weekend og håber på et rimeligt vejr

 

Ejvind Hansen

Fr.KFUM

40978582

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.