Menu

KFUM 2 vinder suverænt Bedstefarturneringen i Herslev.

image
04. september 2019 kl. 16:27

Sæsonen er slut for bedstefarholdene, der spiller turnering i Herslev.

KFUM2 vandt helt suverænt rækken med 58 points foran Trelde på 2. pladsen med 49 points og Vinding på 3. pladsen med 44 points.

Holdet har spillet virkelig flot fodbold i år og præsterede flere pragtkampe. Spillerne er i alderen 52 år til 72 år og de fleste er tidligere 1. holdsspillere fra KFUM.

Følgende spillere har været benyttet: Jørn Kårup, Jan Andersen, Kurt Nielsen, Ole B. Petersen, Stig Pedersen, John Braatting, Tommy Jensen, Johnny Gilberg, Bjarne Jeppesen, Boye Nielsen, Carsten Pedersen.

Desværre gik det ikke så godt for KFUM1 der sluttede sidst i rækken med kun 19 points. Heldigvis spiller man ikke med nedrykning i turneringen, så KFUM1 er også at finde i turneringen til næste år.

Begge hold sluttede efter sidste kamp med en fælles frokost og man starter ud med fælles træning på Sparnordbanen hver onsdag fra nu helt frem til udgangen af april 2020.

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.