Menu

Julehilsen 2019

image
18. december 2019 kl. 18:22

Kære alle.

 

Så blev det december og julefreden sænker sig snart over de små hjem inklusiv jeres. Det har været et begivenhedsrigt år med masser at lave i fodbolden og sportens tegn. Vi har haft mange timers træning, kampe og socialt samvær både på hjemme og udebane. Det er altid en udpræget fornøjelse at komme rundt og se hvordan de forskellige hold træner og laver øvelser. lige fra de helt små hvor det er legen med bolden der er i fokus til de store og de ældre som giver sig 100 % både på og udenfor banen. Den glæde man kan se i de små øjne når bolden, som næsten er større end dem selv, triller hen til dem for at få et ordentligt spark bagi.

Vi har gennem året også haft en masse forældre, kærester og venner i parken. De har set deres kære spille fodbold og støttet dem igennem sejre og tabte kampe. Vi har fået utrolig positiv tilbagemelding på vores anlæg. Græs og Kunstbanen. Det sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til endnu flere kampe, endnu mere træning og endnu flere arrangementer i 2020.

Vi ønsker alle vores medlemmer, frivillige, ledere og deres familier en rigtig glædelig jul og ønsket om et lykkebringende nytår.

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.