Menu

Hvor var i?

image
12. november 2019 kl. 13:28

I forbindelse med stævnet i weekenden den 08-10 november var der ca. 140 frivillig i  gang -men vi manglede lige de sidste for at vi ikke ”misbruger” folk.

Vi skrev ud til ca. 500 medlemmer, forældre til medlemmer angående hjælp til de sidste  opgaver.

Af de ca. 500 var 140 aktiveret og ud af resten på 360 personer meldte sig 3 personer – DET ER FOR DÅRLIGT.

Stævnet er arrangeret som en aktivitet men også som en hjælp til vores klubkasse til fælles bedste.

 

I skal være opmærksom på, at arrangerede vi ikke de to stævner i November og Januar med deraf manglende indtægt til følge skulle vi hæve kontingentet for  alle medlemmer uanset niveau og alder med ca. 400.- pr. år.

 

Så derfor næsten gang vi spørger om begrænset hjælp, meld jer også selv om det ikke direkte involvere jeres egen årgang , en besparelse på 400,00 kr. for 3-4 timers arbejde er godt for klubbens og dens aktiviteter  - så kom på banen i stedet for, at I tror alle de andre gør så holder man selv fri, der er en masse der knokler frivilligt og ulønnet for at vi kan skabe en rimelig god klub for alle.

 

Ejvind Hansen ( den sure en gang imellem )

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.