Menu

Fredericia KFUM afviklede den 17 og 18 aug. Sydbank Opstarts Cup 2019

image
19. august 2019 kl. 16:03

Stævnet forløb uden de store problemer og selv om vejret var lidt vådt lørdag formiddag fik alle en god oplevelse.

Klubben vil gerne sige tak til alle stævnets sponsorer for deres støtte til Sydbank Opstarts Cup, vi vil gerne sige tak til alle de frivillige der bruget timer som hjælper i kiosk, klubhus, kampleder, stævnetelt, opsætning og oprydning, uden jeres hjælp kunne stævnet ikke fungere.

Stævneudvalget tror at alle fik en god oplevelse i KFUM Parken lørdag og søndag, det var tydeligt at der var mange deltagere og pårørende, alle P. pladser i nærområdet var fuldt optaget men alle klarede opgaverne med at finde en plads med et smil.

Har man forældre eller pårørende input til stævnet i forhold til stævnet i 2020 er man velkommen til at kontakte Ejvindhansen@outlook.com

Stævneudvalget forventer at gentage stævnet igen i 2020 således klubbens medlemmer og pårørende kan få en god oplevelse på ” hjemmebane”

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.