Menu

20 år med fodboldskole i KFUM

image
13. august 2019 kl. 23:00

2019 var det 20. år hvor vi i KFUM afholdt DBU's Fodboldskole i uge 27. Det har været en tradition i mange år som både børn og unge, ledere og trænere samt frivillige glæder sig til hvert år. Der har været tradition for at hvis et barn har deltaget ved fodboldskolen i KFUM, så skulle man det også næste år. Hvis der så på et tidspunkt kom et barn nr. 2 eller 3 i familien så fortsatte traditionen.

Ejvind Hansen har været med til samtlige fodboldskoler igennem de 20 år, og kender rutinen ind og ud, så han styrer "showet" og byder velkommen hvert år.

De fleste ved også at fodboldskolen afsluttes med en fodboldkamp mellem trænere og spillere om fredagen, og at den tit ender i vandkamp. Dette er højdepunktet for mange.

Uanset om man bor i Erritsø, Taulov eller Fredericia så er fodboldskolen i uge 27 samlings punktet for børn og unge i sommerferien.

Vi i KFUM takker DBU for at have muligheden for at afholde fodboldskolen hvert år, og takker forældre, trænere og andre for at bakke op om den.

Som et lille bevis på jubilæet fik klubben tilsendt et fint diplom.

Vi ser frem til at afholde fodboldskole igen næste år.

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.