Menu

Stykerummet er LUKKET for brug

image
14. oktober 2018 kl. 11:57
- grundet forkert brug af faciliteterne

Da vi nu 3 gange har oplevet at døren til styrkerummet IKKE er låst efter brug ser vi os nu nødsaget til at lukke styrkerummet for brug.

Det er selvfølgelig trist at det skal være sådan, men da styrkerummet er et tilbud til de hold der ønsker at bruge det forventer vi også at de trænere der har pågældende hold sørger for korrekt brug, oprydning og aflåsning af lokalerne efter brug - dette er flere gange ikke sket!

De drejer sig om døren der vender ud mod kunstbanen. De sidste 2 gange har døren ikke været låst, men denne gang var den ikke engang lukket helt og stod på klem.

Vi har siden vi åbnede for styrkerummet mistet en meget værdifuld ultralydsmaskine til behandling af skader, og med en ulåst dør kan folk gå ind og tage det de ønsker uden at man opdager dette f. eks om natten.

Låsen vil nu blive skiftet på begge døre til stykerummet og så må klubben tage stilling til om det skal kunne bruges igen.

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.