Menu

Referat fra U7 drengenes indendørs turnering.

image
15. december 2018 kl. 14:02

Referat fra U7 drengenes indendørs turnering - skrevet af trænerteamet :D

Lørdag d. 8 dec.
13 spillere havde meldt sig til dagens kampe i Alminde-Viuf hallen. Men desværre for Jamie, blev han syg og måtte blive hjemme. Det betød at der var 6 spillere på hvert hold, både Tigere og Løver.

Løverne bestod af Micas, Viktor, Filip, Jens, Axel og Sander. Tigerne: Oliver, Thomas, Elias, Xavi, Sebastian og Felix.

_________________
Vi lægger ud med Løverne: Første kamp var mod Kolding Boldklub, hvor vi lagde rigtig godt fra start. Efter blot 3 minutter var vi foran 3-0 takket være den målfarlige Jens. Kolding Boldklub fik dog reduceret til 3-1, men dette forhindrede ikke Filip i at sætte bolden i nettet til kampens resultat 4-1.

En hurtig pause og så var det tid til anden kamp imod Kolding IF. Denne gang kommer vi desværre ikke helt så godt fra start, da vi kommer bagud med 3-0. Vi sætter Filip på banen og får reduceret til 3-1. Kolding IF er dog stadige på mål-jagt og får sat endnu et mål ind, nu 4-1. Kort før tid reducere Sander til resultatet 4-2 til Kolding IF.

Tredje kamp var en målrig affære. Vi startede omvendt denne gang, og på blot 3 minutter var vi foran 4-0 over Lunderskov - alle mål scoret af Sander. Med en solid føring, er Lunderskov nu en mand i overtal og med en del held bliver resultatet langsomt udlignet til 4-4. Det lykkedes dog Filip, at score til kampens resultat, 5-4!

I 4. kamp imod Bjert er vi dog lidt trætte og de kommer foran 3-0. Med 4 af vores spillere på banen lykkedes det dog Axel at reducere til 3-1 vi bliver igen 3 drenge på banen og Bjert får scorer endnu er mål til 4-1, i de sidste sekunder sætter Filip endnu en kasse. Resultat: 4-2 til Bjert.

5. Og sidste kamp er lokalopgøret mod Fff'erne og denne kamp er en tæt affære, vi skiftes til at score, og kampen ender 2-2 takket være Axel der satte begge kasser i kampen.

Alt i alt klarede løverne det rigtig flot, vi endte med 2 vundne, 2 tabte og 1 uafgjort og en målscore på 15-15

Målscore i dagens kampe blev
Jens 3 mål
Filip 4 mål
Axel 3 mål
Sander 5 mål

Dagens fidus bamse gik til Filip for det altid gode humør og store smil, trods diverse bolde i hovedet mm.

_________________
Hos Tigrene blev der skiftet i kæder af tre og holdene var sammensat efter taktiske overvejelser. Om det var taktikken eller drengens lyst og iver for, at spille flot fodbold, må gå hen i det uvisse. Men hvorom alting er, så var drengene i den grad i topform. Efter en hård mental og fysisk udfordring i forbindelse med Indoor Liga Cuppen i november, hvor 4 ud af vores 6 Tigere deltog, har vi stort set ikke vundet. Men drengene virkede til, at blæse på alt og alle, og viste i den grad hvor ‘skabet skulle stå’!

Den eneste kamp vi rent faktisk var i nærheden af at “tabe”, var vores første mod Harte G & IF. En kamp vi vinder 2-1, men først score sejrsmålet i sidste minut. Derfra finder vi hurtigt en god ‘rytme’ og er bare dygtige til, at finde hinanden og holde fast i bolden. Vi er ligeledes godt organiseret og de andre hold, kommer faktisk ikke til de helt store chancer. Vi indkassere 2 mål i 5 kampe og score i alt 16. Thomas var i den grad flyvende og satte bolden i nettet halvdelen af gangene (…hvem sagde Ballon D’or?) -Uanset, flot var det i så fald.

De resterende kampe endte således:
KFUM: 3 - 0 Bjert IF
KFUM: 4 - 1 Fredericia FF
KFUM: 3 - 0 Kolding IF
KFUM: 4 - 0 Kolding Boldklub

Elias fik fortjent fidusbamsen for sit konstante pres på modstanderne, hvilket bevirkede, at de stort set aldrig fik ro mod bolden. Efter erobring, kunne vi således køre den rundt i egne rækker, hvilket vi gjorde særdeles effektivt.
GODT GÅET DRENGE! - ros herfra 😉

Kære forældre - Tak fordi du tager ansvar i dit barns fodbold! -Tak for din opbakning og tak for dit gode humør 🙂
Vi kan mærke at det smitte af på børnene og det er jo bare dejligt

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.