Menu

Målmand med erfaring på besøg

image
David Gulløv
11. oktober 2018 kl. 15:00
Champions og Euro-Leauge samt Feyenoord
I weekenden havde vi et lille eksklusivt besøg af en målmandstræner med erfaring fra bl.a. Champions- og Europa-League fodbold samt Feynoords talentarbejde.
Han havde et par enkelte sektioner med en U15 målmand og en enkelt angriber fra FCU (U16).
Desuden overværede han en kamp med U15, hvor han (efter chokket over en træner i sandaler havde lagt sig :D ) roste vores allesammens Ejvind Hansen, for hans tilgang til spillerne og spillet. Kampen endte 0-2 til KFUM og var sammen med en sejr onsdag aften, med til at sikre holdet oprykning - TILLYKKE.
Før afgang fra KFUM mandag eftermiddag, fik KFUM ros for sine gode baner og faciliteter, og et ønske om at vi som klub fremadrettet måtte blive ved med at udvikle os, til gavn for spillerne og fodbolden i Fredericia.
Vi håber at få besøg igen en anden gang, og hvem ved - Måske nogle af vores spillere/hold kunne komme på besøg den anden vej :)

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.