Menu

To U 17 spillere brugte sommerferien på dommeruddannelse

image
16. august 2017 kl. 17:21

I forbindelse med sommerferien deltog to af KFUMs U 17 spillere: Nicklas Lundberg og Andreas Lund i en dommer camp på 5 dage i Storvorde:

 

Målet med denne dommer camp var, at de to i fællesskab med andre unge modtog undervisning i fodboldlovens regler med det formål at bestå en dommereksamen.

 

Resultat: Begge bestod og kan du starte med at dømme ungdomskampe i DBU Jylland regi.

 

Både Nicklas og Andreas har efter forløbet fortalt at der var mange regler de ikke kendte til på forhånd og at det var interessant at få et indblik i det at være fodbolddommer.

 

Begge har fået en god oplevelse i de 5 dage  forløbet varede og i forbindelse med opholdet i Storvorde var dommeraspiranterne  bla. a. til superliga fodbold i Silkeborg  i forbindelse med indvielsen af det ny Silkeborg Stadion.

 

I den samme periode hvor Nicklas og Andreas deltog i dommer camp var der i samme klub en sommer camp for unge trænere.

 

Andreas og Nicklas fortæller at de havde en god oplevelse og påtænker nu at deltage i et måde med Sydøstjysk Dommerklub for at kommer videre med dommergerningen.

 

Som de begge siger er det  sjovere at tjene lidt penge som dommer inden for det man interessere sig for, end det er at tjene penge som ungarbejder i en butik.

 

Fr.KFUM ser frem til, at måde Nicklas og Andreas på baneren som dommer og hvem ved, måske er det to kommende superliga dommere der nu er startet på et spændende forløb.

 

 

 

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.