Menu

Hjælp søges til fodboldstævne den 11 - 12 november.

image
31. oktober 2017 kl. 14:09

Fodboldstævne den 11-12 november

 

Fr.KFUM afvikler i samarbejde med Dalum IF et stort stævne i weekenden den 11-12 nov.

Stævnet afvikles i Fr.Idrætscenter, hvor der vil blive spillet kampe i 6 haller.

 

Stævnet afvikles for spillere født årg. 2007 og 2008 og der er til stævnet tilmeldt 92 hold, dette er måske ikke det store antal men i forhold til stævneafvikling er stævnet næsten fyldt op.

 

Det specielle ved stævnet er, at man spiller i indledende puljer lørdag formiddag, derefter sker en ombrydning således man spiller i nye puljer lørdag eftermiddag i forhold til resultaterne lørdag formiddag.

 

Lørdag aften ombrydes igen og søndag spilles der igen efter niveau i forhold til kampene lørdag eftermiddag, til slut spilles der placeringskampe søndag eftermiddag.

 

Denne stævneform betyder at alle hold får min. 10 kampe på en weekend og alle slutter med jævnbyrdige kampe efter hver ombrydning. Der er ikke mange stævner hvor man får 10 kampe på en weekend.

 

De mange deltager skal bespises fra fredag aften til søndag frokost og de skal indkvarteres på 3 skoler i byen.

 

Fr.KFUM og Dalum har indledt dette samarbejde idet Dalum har kontakterne til klubberne og Fr.KFUM kan tilbyde faciliteter med 6 haller under samme tag.

 

Fr.KFUM skal I forbindelse med stævnet bruge mange frivillige så man er velkommen til at melde sig til en vagt via henvendelse til ejvindhansen@outlook.com eller 40978582.

 

Stævnet vender tilbage den 13-14 januar 2018 hvor det afvikles for årg. 2009 og 2010 + årg. 2006/07 piger

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.