Menu

Guld og Bronze til KFUM i Herslev

image
07. september 2017 kl. 08:28

Gennem hele sommeren har KFUM haft to hold med i Bedstefarturneringen i Herslev. For første gang gennem de 25 år turneringen har eksisteret vandt et KFUM-hold rækken idet KFUM II vandt rækken med 41 point foran Trelde med 40 point og med KFUM I på en bronze plads med 27 point.

For at spille på et Bedstefarhold skal man være +50 år og turneringen i Herslev er meget populær, idet der er flere hold fra Trekantsområdet der er på venteliste. 

Undersøgelser har vist, at fodbold er en af de allerbedste motionsformer og når turneringen i Herslev er slut, så fortsætter de gamle drenge med at spille I KFUM Parken, hvor de spiller på 20 X 40 meter vinterbanen også kaldet Spar Nord-banen. Det sker hver onsdag kl. 18.30 hele vinteren, kun afbrudt af en kort juleferie, der selvfølgelig indledes med en hyggelig julefrokost.

Begge +50 KFUM hold har fået nogle få nye spillere ind på holdene, men ellers er det gamle KFUM'ere der mødes en gang om ugen for at dyrke deres sport og nyde fællesskabet. Den ældste er over 70 år og har været medlem af KFUM i 64 år. Uanset vejr og vind mødes de og der er altid en eller anden form for stolthed, når den hvide trøjer trækkes over hovedet og hvor logoet på trøjen er placeret lige foran hjertet. Tilhørsforholdet til KFUM er stort og livsvarende for +50erne. Det kan godt være at de unge i dag ikke kan få øje på betydningen af at være tilknyttet en klub som KFUM, men det kan kun anbefales at bakke op om fællesskabet i en klub som KFUM, det kan give livsvarige venskaber.

Truppen der vandt 1. pladsen i Herslev består af: Kurt Starup, John Braatting, Kurt Nielsen, Ole Petersen, Brian Knudsen, Bjarne Jeppesen, Jan Andersen, Tommy Jensen, Stig Pedersen og Johnny Gilberg.

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.