Menu

Pause - Kunststofbanen

image
23. november 2016 kl. 13:46

Pause - Kunstgræsbane
Mandag den 31/10 påbegyndte Uni Sport etablering af kunstgræsbane i KFUM Parken med henblik på, at banen skulle stå klar medio december hvis vejret ville .
Torsdag den 3/11 forlod de KFUM Parken idet det underlag som var under grusbanen ikke var hvad de havde regnet med.
Dette vil betyde en ekstraregning på 265.000.- kr. for at banen bliver stabil.
Uni Sport mener det er en udgift KFUM skal betale - KFUM mener det er en udgift Uni Sport skal betale da Uni Sport har afgivet et tilbud og ikke taget forbehold i forhold til undergrunden og dens opbygning.
Sagen har trukket lidt i langdrag da vi i KFUM ikke vil betale idet et professionelt firma har givet et tilbud uden forbehold.
Der afholdes møde mellem Fredericia KFUM og Uni Sport torsdag den 01/12 hvor klubben har valgt at taget en juridisk rådgiver med for at få tingene afklaret i forhold til de forskellige bygningsregler.

De personer der har arbejdet med kunstgræsbanen beklager situationen og håber vi kan få sagen løst.
Resultatet bliver at KFUM skal ud på låne/leje markedet for at løse klubbens træningsopgaver i februar-marts med hensyn til kunstgræs.

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.