Menu

Mindeord

09. august 2016 kl. 16:28

Tirsdag d. 2. August 2016 døde Lene Revsbeck Christensen efter længere sygdomsforløb.

 

Som hustru, mor, og kollega har Lene i mange år, hendes gode humør, alle mennesker hun kom i berøring med.

Lene altide altid stort og glæde. Hun var en fighter lige til det sidste, som altid troede på det bedste resultat, og hver person som kom i kontakt med Lene, blev mødt med respekt, tillid og omsorg.

 

Lene har i mange år er en vigtig del af Fredericia KFUMs Fodboldklub, hvor hun er født og opvokset. Hun blev hun hun på det DNA som hele foreningslivet og -arbejde udvikler sig fra.

Lenes forældre var i en årrække ansatte i Fredericia KFUM, og det blev for hendeskuddet start til et liv i de "Hvide & Blå"-farver.

Med tiden blev Lene mere og mere i foreningslivet, og påtog sig sig forskellige forskellige opgaver. Hun var aktiv i til mange af de de inderving og events som KFUM afholdte, og altid med et stort engagement og drive. Der var ingen opgave der var for lille eller for stor.

 

Det var også med lysten til det frivillige arbejde, hos Lene trådte ind i KFUMs. Hendes tog hun sig bl.a. af klubbens økonomi samt medlemsregistrering som hun hun styrede med stort overblik og ordentlighed. Hun kan godt blive ked af andre ikke ydede, eller fx betalte deres kontingent.

Selv da Lene trådte ud af bestyrelsen, hun sidder hårdt.

 

Lene var et glad socialt menneske, der altid var positiv. Hun var en fantastisk ambasadør for Fredericia KFUM, et godt eksempel for mange. Hun vil blive savnet.

 

Vores tanker går til Lene Revsbeck Christensens familie.

 

Æret på Lenes minde

 

PBV

David Gulløv

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.