Menu

Invitation til gratis foredrag!

03. november 2016 kl. 17:19

Kære-

 

Vi vil gerne invitere til netværksmøde, foredrag og debat Lørdag d. 5/11 kl. 19 - 21 i T.Hansen Lounge på Fredericia Stadion Monjasa Park. Adressen er Vestre Ringvej 102, 7000 Fredericia. Lige ved siden af Fredericia Idrætscenter.

Ac Horsens' anfører Bo Henriksen og DBU's Morten Nielsen er med. står for udvikling og koordinering af Dansk Børnefodbold.

Alle er velkomne, det er ganske gratis for alle.

Bo Henriksen, der er med i Superligaen, også laver og har afgørende for dansk Børne og ungdomsfodbold i samarbejde med bla. undervisningsministeriet, taler om motivation og bør/unge. Det er en rigtig meget, vi kan gøre.

 

Morten Nielsen fra DBU centralen i Brøndby, der er på danskfodbold og netværk. Han kommer bla. og snakker om DBUs tekniske undersøgelser af 5mands kontra 8mands fodbold i de forskellige årgange samt de vinkler på dette.

Hans oplæg er målrettet alle trænerne i U8 til U13 årgangene.

Vi slutter af med en debatrunde om emnet og andre relevante strømninger i dansk børnefodbold.

 

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.