Menu

C-Licens i KFUM-Parken

image
25. oktober 2015 kl. 20:22

Fr.KFUM afvikler over tre weekender i oktober-november og januar et kursus for klubbens ungdomstrænere. De 15 trænere der deltager fra KFUM skal i de tre weekender igennem 12 afsnit af kurser rettet mod C-licens for ungdomstrænere. I forbindelse med kursusforløbet deltager enkelte trænere fra andre klubber der skal have de sidste brikker i deres c-licens. Fr.KFUM er glad for, at 15 trænere bruger deres fritid på, at dygtiggøre til fordel for træning af klubbens mange unge spillere.

I den forløbne weekend stod det på følgende delkurser: Fredag : Børnefodboldens Basis. Lørdag: Leg dig til landholdet-fodbold og motorik-øvelsesgeneratoren. Søndag: Grundlæggende målmandstræning Næste kursusforløb afvikles den 20 til 22 november og afsluttes 15-16 januar 2016.

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.