Menu

Mindeord

09. august 2016 kl. 16:28

Tirsdag d. 2. August 2016 døde Lene Revsbeck Christensen efter længere sygdomsforløb.

 

Som hustru, mor, og kollega har Lene i mange år, spredt hendes gode humør, blandt alle mennesker hun kom i berøring med.

Lene udviste altid stort overskud og glæde. Hun var en fighter lige til det sidste, som altid troede på det bedste resultat, og enhver person som kom i kontakt med Lene, blev mødt med respekt, tillid og omsorg.

 

Lene har i mange år været en vigtig del af Fredericia KFUMs Fodboldklub, hvor hun nærmest er født og opvokset. Her blev hun eksemplet på det DNA som hele foreningslivet og -arbejdet udvikler sig fra.

Lenes forældre var i en årrække ansatte i Fredericia KFUM, og det blev for hende startskuddet til et liv i de “Hvide & Blå”-farver.

Med tiden deltog Lene mere og mere i foreningslivet, og påtog sig flere forskellige opgaver. Hun var aktiv i forhold til mange af de stævner og events som KFUM afholdte, og altid med et stort engagement og drive. Der var ingen opgave der var for lille eller for stor.

 

Det var også med lysten til det frivillige arbejde, at Lene trådte ind i KFUMs bestyrelse. Her tog hun sig bl.a. af klubbens økonomi samt medlemsregistrering som hun styrede med stort overblik og ordentlighed.
Hendes ordentlighed og glæde ved det frivillige arbejde, betød også at hun forventede at andre hjalp og gav en hånd med. Hun kunne godt blive ked af når andre ikke ydede, eller fx betalte deres kontingent.

Selv da Lene trådte ud af bestyrelsen, fortsatte hun sit hårde arbejde omkring medlemmerne.

 

Lene var et glad socialt menneske, der altid var positiv. Hun var en fantastisk ambasadør for Fredericia KFUM, et godt eksempel for mange.
Hun vil blive savnet.

 

Vores tanker går til Lene Revsbeck Christensens familie.

 

Æret være Lenes minde

 

PBV

David Gulløv

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.