Menu

Invitation til gratis foredrag!

03. november 2016 kl. 17:19

Kære Trænere.

 

Vi vil gerne invitere til netværksmøde, foredrag og debat Lørdag d. 5/11 kl. 19 - 21 i T.Hansen Lounge på Fredericia Stadion Monjasa Park. Adressen er Vestre Ringvej 102, 7000 Fredericia. Lige ved siden af Fredericia Idrætscenter.

Foredragsholderne er AC Horsens karismatiske cheftræner Bo Henriksen og DBU's Morten Nielsen der bla. står for udvikling og koordinering af dansk børnefodbold.

Alle er velkomne, det er ganske gratis for alle.

Bo Henriksen, som udover at være en meget engageret superliga træner, også laver og har lavet mange tiltag for dansk Børne og ungdomsfodbold i samarbejde med bla. undervisningsministeriet, snakker om motivation og bør/unge. Mandskabspleje og meget andet.

 

Morten Nielsen fra DBU centralen i Brøndby, er meget fokuseret på udvikling af dansk børnefodbold gennem dialog og netværk. Han kommer bla. og snakker om DBUs undersøgelser af 5mands kontra 8mands fodbold i de forskellige årgange samt de nyeste vinkler på dette.

Hans oplæg er målrettet alle trænerne i U8 til U13 årgangene.

Vi slutter af med en debatrunde om emnet og andre relevante strømninger i dansk børnefodbold.

 

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.