Menu

Rødekro Cup blev afholdt, og KFUM's U10B+C var med for første gang.

image
14. september 2022 kl. 08:34

Lørdag d. 10. September. gik turen til det sydlige Danmark, nemlig Rødekro og deres stævne med knapt 1300 deltagere, alt i alt over hele weekenden. Stævnet var godt arrangeret, med masser af kampe, tid til at hilse og lave kampråb, samt masser af fairplay.

Vejrudsigten sagde regn og overskyet hele dagen, så der var pakket til det danske sensommervejr, der angiveligt skulle være noget trist.

Det var dog ikke vejret der skulle vise at blive lidt smårtrist, der var overraskende godt, tørt og varmt. Nej det var nok mere de resultater det dukkede op, som dagen den gik, fra de 2 hold. 1+2. plads i hver pulje, kunne spille om mulige finaleplads - men så langt nåede vi ikke. Til gengæld, var humøret højt og nederlagene hurtigt glemt. Det tætteste vi kommer på en evt. 1. plads er en 7. plads samlet set og det var vel også fair nok. Der var masser af kampgejst, løbevillighed og sammenspil, så måske vi vinder næste år!

Vi siger tak til Rødekro for en fin og sjov oplevelse, samt tak til forældreopbakningen som altid!

De to hold bestod af, 

ø.venstre: Silas, Sylvester, David, Dusan, Ammar og Alexander. 

n.venstre: Lærke, Karl, Jakob, Marcela og Sofus.

Godt kæmpet til alle!

-Trænerteamet

 

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.