Menu

Referat fra U møde

image
12. december 2015 kl. 12:41

U-MØDE AFHOLDT I KFUM PARKEN U5-U12

Jeg havde som ny U ansvarlig indkaldt til U møde, da jeg gerne ville ændre lidt i strukturen, som den ser ud nu og for at få sat ansigt på alle trænere i afdelingen.

Jeg vil starte med at undskylde, at ikke alle havde fået invitation til mødet pga. uvidenhed fra min side og rod med mail adresser fra hjemmesiden. Dette vil der blive rettet op på fremadrettet, en opfordring til alle trænere om at kigge på hjemmesiden og kontrollerer deres mail.

På mødet blev der snakket om forskellige emner :

  • Struktur ændringer

  • Rød tråd i ungdomsafdelingen/klubben

  • Træner uddannelse

  • Velkomst til nye trænere

Struktur ændringer blev det ikke til, men til gengæld var der enighed om at fortsætte den nuværende struktur og udvikle vores trænere, som vi er i fuld gang med at lave kursus profiler på, og udbyde kurser i klubben. Pt. Er der godt gang i C-træner som er i gang. Der kan dog stadig bruges flere tilmeldinger i januar. Vi vil fremadrettet sigte efter kurser afholdes under eget tag, når dette er muligt.

Det er målet at alle ungdomstrænere får en C-uddannelse.

Der blev snakket rød tråd gennem ungdomsafdelingen og i klubben.

Der kom flere rigtig gode forslag om hvordan vi f.eks. tager imod nye trænere/forældre og hvordan vi vidensdeler mere da alle trænere stort set ligger inde med deres egen måde at få træning og kamp til at fungere.

Alt i alt var det et positivt møde set med mine øjne.

Nyt møde for alle trænere i ungdomsafdelingen bliver Ons. D. 10. feb. 2016 kl. 18.00. Dette møde vil blive fælles info og derefter et cafemøde hvor der kan viden deles på kryds af holdene, samt et oplæg fra DBU konsulent Karina ang. brug og potentiale ved DBU's Fodbold app.

Jeg håber at alle vil dukke op og er friske på at bakke op om den positive udvikling i KFUM, så vores spillere får en god oplevelse hver gang de træner eller spiller kamp.

 

 

Med sportslig hilsen

Kasper Hovesen

Ungdomsansvarlig

hovsa74@gmail.com

2298 9093

 

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.