Menu

Kampreferat Jyllandsserie damer

image
29. april 2019 kl. 14:15
F. KF - Seest 0-0
Rækkens nr. 2 var på besøg, og kampen mod nedrykkerne (fra KV) blev lige så svær som frygtet.
Seest er nok puljens mest rutinerede  hold, hvor de fleste har spillet på højt plan. 
Vores fokus var at vi ville prøve at matche dem fysisk, være hurtige over 2. bolde og udfordre dem i hurtighed. Vores styrke er HOLDET (bredden)
1. Halvleg
Vi kommer okay fra start, men gør det meget svært for os selv, vores spil op af banen er ikke sammenhængende, vi laver fine modløb, men pasningerne kører i egen rækker, og Seest tager os et par gange i dumme boldtab fordi at bevægelsen for boldholder ikke er der. 
Når det er sagt, så skaber vi nogen
chancer men det er på egen hånd.
Det er en meget taktisk kamp, vi prøvede at "flytte" rundt på Seest, men de var ganske enkelt for dygtige i deres placering evne på banen- vi havde det svært. De chancer vi skaber er meget på egen hold. Alligevel med lidt held/overblik havde vi godt kunne gå til pause med en snæver føring.
Pause:
Vi må erkende at vi vil det for lidt, hver enkelte arbejder hårdt, men vi skal op i tempo som hold- mere bevægelse for hinanden- OS UDEN BOLD. 
2. Halvleg
Det er en rodet start, tingene hænger stadigvæk ikke sammen, men skaber stadigvæk chancer, og det er øv at vi ikke kommer i front, men må erkende at med 2 afslutningerne på overlæggeren var Seest tættere på at score end vi var. 
Kampens spiller: Alberte Gugu
Forbedringer:
1: Vi skal være mere direkte
2: Mere bevægelse med/uden bold 
3: Kæderne skal hænge sammen
Det tager vi med:
1: Vi holder nullet.
2: Får point på en dag hvor vi som hold ikke rammer toppen.
3: Vi skaber chancer.
Op med humøret, vi har incl. træningskampe i foråret ikke tabt en kamp i 2019.. DET ER KLASSE 
Trænerteamet
På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.