Menu

Kamp referat Fredericia KF - Vorbasse/Hejnsvig (Serie 2)

image
28. april 2019 kl. 20:20

Kamp referat Serie 2

 

 

1. halvleg.
 Vi måtte endnu en gang starte op med en start 11, hvor enkelte ikke spillede deres favorit plads, det viste sig hurtigt at kunne blive et problem, så Julie og Nico byttede plads efter små 10 min. Vi havde også skubbet Elisabeth op på højre kant (hun endte også på sin normale 5'er). Hele 1. halvleg spillede vi lige op med Vorbasse/Hejnsvig, som kun blev rigtigt farlige når de spillede lange bolde dybt til deres angribere. Korte blev ramt hårdt af en anden bold efter et frispark, så hårdt hun desværre ikke kunne spille kampen færdig. Vorbasse/Hejnsvig kom desværre foran på et frispark, som en eller super godt spillende Anna, desværre ikke kunne cleare. 
2. halvleg.
Vi kom rigtigt stærkt ud efter en tur i omklædningsrummet, men en regn af skader, den værste til Anna der måtte bæres fra banen, gjorde det desværre nemt for deres hurtige angribere at bringe dem på 5-0.
Denne kamp blev ikke det vendepunkt, rent point mæssigt, vi havde håbet på, men når det så er sagt, skal der lyde en stor ros til de 14 piger for deres indstilling i modgang.
Hvad kan vi så tage med fra et 5-0 nederlag?
1. Pigerne kæmpede flot i modgang
2. Vi spillede med stor fysik centralt på banen.
3. Stor villighed til at spille på ukendte positioner, da vi rendte ind i hele 5 skader.
Kenneth Wieben
På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.