Menu

Det er med glæde at en af vores sponsorer nemlig Byens Brød har forlænget deres sponsorat med klubben.

image
16. oktober 2020 kl. 16:08

Det er med stor glæde at en af vores sponsorer nemlig Byens Brød har forlænget deres sponsorat med klubben.

STØT Byens Brød! De støtter os.

 

Byens Brøds historie begynder i 2003, hvor bagermester Lars Hesselvig køber forretningen på Erritsø Butikstorv i Fredericia. Med mange timer i bageriet har Lars gennem årene udviklet en solid og moderne dansk bagerforretning, som senest er udvidet med et flot Drive In-afsnit, en åben og lys butik med udsyn til produktionen. Fra butikken dufter det lifligt og lækkert fra morgen til aften.

Byens Brød tæller i dag godt 40 dedikerede medarbejdere, som elsker brød og kunder. Vores mål er at give alle vores kunder den bedste oplevelse, når de handler bagerbrød, så derfor er det kun søde, glade og servicemindede mennesker, der arbejder ved Byens Brød. Bagerbutikken ledes til dagligt af Cecille, der med sikker hånd og smil går forrest for at skabe gode oplevelser for vores kunder.

I produktionen har vi nogle af byens bedste bagere og konditorer, som ikke går på kompromis med de gamle håndværkstraditioner i bagerfaget.

Vi følger tidens trends på nye brødtyper og kagevariationer, som vi kan finde på. Vi tager det bedste fra hele verden. Fælles for dem alle er, at vi laver det hele fra bunden af og at der kun bliver brugt de bedste råvarer. Det sikrer den bedste kvalitet.

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.