Menu

U9 drengene var i weekenden til ”Sønderjyllands Cup 2019” i Gråsten.

image
06. juli 2019 kl. 11:05

Weekenden 28.-30. juni bød på super god fodbold, sammenhold og masser af solskin.

 

Der var tre hold med fra Fredericia KFUM U9.

 

Fredag var der indkvartering på en skole ca. 2 km fra boldbanerne. Her skulle drengene og 6 trænere overnatte fredag og lørdag. Der var arrangeret shuttle bus til og fra stævnet, hvilket fungerede fint.

 

Der var fuld forplejning hele weekenden med morgenmad, frokost og aftensmad. Mellem kampene var trænere og forældre parate med masser af vand, juice, kiks, pølsehorn, frugt, müslibarer, chips, is og solcreme.

 

Alle tre hold spillede 3 kampe lørdag, og alle tre hold spillede semi-finale søndag. To hold gik videre til henholdsvis finale A og finale B.

 

Til trods for kampen mod hedebølgen, endte drengene med at spille sig til en 1. plads i A-finalen og en 2. plads i B-finalen til stævnet, og de fik dermed, udover en velfortjent medalje, også to flotte pokaler med hjem til klubben.

 

En flot præstation og et stort tillykke til de stolte, glade, solbrune og trætte drenge, der tog hjem fra stævnet søndag eftermiddag.

 

 

 

 

 

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.