Menu

Samarbejde omkring årgang 2007 iværksættes

image
Ejvind Hansen
19. juni 2019 kl. 16:44
KFUM og FFF går sammen

KFUM og FFF indleder samarbejde omkring årg. 2007 = U 13 drenge

 

Efter sommerferien starter Fr.KFUM og Fr.FF et samarbejde omkring klubbernes spillere født i årg. 2007.

I forbindelse med at Fr.F.C. udtager en trup til de to hold de skal deltage med i turneringen indleder de to klubber et samarbejde omkring  de spillere som i første omgang ikke bliver en del af F.C. Fred.

Begrundelsen er, at de to klubber gerne vil give spillerne et tilbud vedr. træning i fællesskab således de bliver parret med mange andre spillere på samme niveau.

F.C. har tilmeldt 2 x 8 mandshold og FR.KFUM / Fr.FF har tilmeldt to hold.

Træningen vil foregå i KFUM Parken efteråret og i Madsby i foråret hvilket betyder at træningen foregår  i samme klub som F.C.

Begrundelse for dette samarbejde er fastholdelse af spillerne i fodboldmiljøet med henblik på at spillerne får oplevelser og træning i forhold til egne evner.

Målet med dette samarbejde er, at samarbejde skal indledes i alle afdelinger i de to klubber hvor det drejer  8 mands eller 11 mandsfodbold.

På KFUM.dk indsamler vi data om brugernes færden på siden. Dette gør vi for at forbedre siden løbende. Hvis dette kan godkendes af dig som bruger tryk da OK. På forhånd tak. Alle data behandles fortroligt samt anonymt og der indsamles ikke personfølsomme data.