Menu

Mindeord Gert List Nielsen

04. januar 2019 kl. 10:18

Mindeord
Det er med stor sorg, at vi i KFUM har fået meddelelsen om klubbens tidligere formand Gert List Nielsen er død efter et længere sygdomsforløb.


Med base på Annavej, voksede han op sammen med sine to brødre Bjarne og Niels og forældrene Ketty og Oskar. Oskar var en af de frivillige i KFUM og det var naturligt, at Gert skulle spille fodbold i KFUM. Han stoppede som ungdomsspiller i konfirmationsalderen.


Da datteren Diana begyndte at spille fodbold i starten af 90erne var Gert atter at se i KFUM Parken. Han begyndte at spille lidt Oldboys fodbold i både 7 og 11 mands rækkerne. Han sluttede sin fodboldkarrierer på Bedstefarhold i Herslev.


Gert kastede sig også over organisationsarbejdet i KFUM, og bestred posten som formand for dame/pige-ungdomsafdelingen i en årrække. Han udviste stor ordentlighed og overblik og det var vel også derfor, at Kaj Basse Pedersen i år 2000 spurgte Gert, om han kunne tænke sig at overtage formandsposten efter ham . Gert sagde ja, efter nogen betænkningstid. Det blev til 3 år på posten fra 2000-2003 og i den periode fik han fuldstændig styr på KFUMs organisation. Som formand var han markant og var meget klar i mæglet. Han var ikke bange for at tage en konflikt eller en diskussion, hvis det blev nødvendigt. Praktisk blev der udarbejdet beskrivelser for hver enkelt afdeling, for træner og lederopgaverne, for driften af cafeteriet. Der var ingen af KFUMs frivillige, der ikke kendte til deres egen rolle. Han lavede også en del opgaver for FC Fredericia og for JBU, samt han var meget aktiv i rekrutteringer til Fredericia Dommerklub. Der skal ikke herske tvivl om, at Gert kunne have drevet vidt indenfor foreningsarbejdet også på langt større poster end det at være formand for KFUM.


Gert måtte stoppe i KFUM, da han ønskede at prøve nye udfordringer i Shell, hvilket betød, at han i en årrække flyttede til Holland. Da Gert kom hjem fra Holland og startede firmaet List Consult, var han klar med støtte til KFUMs Jubilæumsbog og som trøjesponsor for Bedstefar holdet i Herslev. Gert deltog med stor fornøjelse når KFUM Veteranerne mødtes to gang årligt til sociale arrangementer og han bidrog ofte med gode anekdoter fra dengang der var rigtige KFUMere til.


Gert var en fighter, men måtte melde afbud til Veteranernes sidste møde, julefrokosten i november og selv der var han optimistisk og meddelte os, at han var klar til fis og ballade næste gang vi skulle mødes, desværre måtte han give op 2. juledag.


Vores tanker går i denne svære tid til hans kone Snezana og børnene Diana og Troels, samt svigerbørn.


Æret være Gert List Nielsen minde.

 

David Gulløv            Johnny Gilberg

Formand KFUM        KFUM Veteranerne